За нас

Ние, в Милива вярваме, че дългогодишните ни отношения с нашите партньори се дължат на три думи, които сме превърнали в ценности.

ДОВЕРИЕТО между нас и нашите партньори не е еднократен акт на поръчка между клиент и изпълнител. ДОВЕРИЕТО е ежедневна битка и полагане на специални усилия, за да докажем колко много държим всеки човек, с който работим да вярва, че заедно ще намерим най-доброто решение за него, за неговия екип, проект, компания.

ОТЗИВЧИВОСТТА е водеща в работата ни и голяма отговорност, защото знаем колко трудно е да повярваш, че можеш да разчиташ на нас без значение колко голям е проекта, по който работим заедно. Няма неудобно време, в което да се срещнем или говорим – просто опитът ни е научил, че за раждането на най-впечатляващите идеи няма точно определен час. Ще се опитаме да намерим решение на всеки Ваш казус свързан с нашите компетенции.

ЛОЯЛНОСТ е много специална дума за екипа на Милива, защото ни напомня, че както в семейството така и в бизнеса, човек трябва да е убеден, че неговият партньор няма да изневери на очакванията, които има. Благодарни сме, че тези принципи ни дават формулата на успехa в отношенията ни с всички партньори и която задържа клиентите ни. Милива, защото сме мили и любезни и се стремим всеки наш клиент да получи специално отношение!

„За мен доволен клиент означава добър приятел. Не мога да си позволя да разочаровам приятел!“

Здравка Симеонова

Мениджър Бизнес Развитие

Copyright © 2010 Miliva Ltd. Website by: Solutions.bg Design by: Ralev.com